Vi giver dine fliser en rensning – det er utroligt hvilken forskel det kan gøre

Vi tilbyder fliserens med algebehandling, imprægnering og efterfølgende spredning af sand. Vi har det rette udstyr og kan forvandle selv de mest triste fliser til igen at fremstå flotte.
Vi tilbyder samtidig også vedligeholdelse af dine fliser, som virker som et abonnement, hvor vi kommer ud og imprægnere dine fliser en gang om året. prisen afhænger af samlet antal areal, og vil blive aftalt fysisk med kunden.

Fliserens er yderst effektivt og er en holdbar metode mod flisepest og alger, og dermed forlænger flisernes levetid. Fliser påvirkes i høj grad af de skiftende årstider, vi har i Danmark. Vind og vejr slider meget på dem, og som tiden går vil de fremstå triste og grå. Skidt og snavs lægger sig med årene på fliserne overflade, og ligger sig som en slags belægning, som langsomt ændre stenenes udseende, og også alger, ukrudt og flisepest, er en i høj grad med til at ændre hvordan fliserne fremstår i sin helhed.

Har man problemer med “triste” fliser, og vil man gerne have sin terrasse, indkørsel, have eller andre flisebelagte arealer, til at stå skarpt og se pænt og indbydende ud, så vil en fliserens få fliserne til at få sin gamle glans tilbage og fremstå så gode som nye.

Fliserens er en god og langsigtet løsning, frem for at man går ud og køber helt nye, da man ved imprægnering en gang om året vil kunne holde alle alger og flisepest fra fliser og terrasse.